Gizlilk Politikası

Değerli Müşteri,

Amacımız size inanılmaz bir müşteri deneyimi sunmaktır, bu da bize her zaman güvenebileceğiniz, size her zaman şeffaf ve dürüst olduğumuz anlamına gelir. Ürünümüze olan güveniniz, size inanılmaz bir müşteri deneyimi sunabilmemizin sebebidir. Bu işbirliğiniz için teşekkür ederiz.

Veri koruma ile ilgilendiğiniz için mutluyuz. Veri koruma sürecimiz hakkında size kolay anlaşılır bir genel bakış sunmak istiyoruz.

ustateklifi.com.tr ve onun tüm mobil uygulası, kullanıcıların kendisine ustateklifi.com.tr adlı web sitesi ("Web Sitesi") veya Mobil Uygulamaları üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel verileri üçüncü kişilerle, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamı ve kişisel verilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır.

Üyelerin siteye kayıt esnasında paylaştıkları ad, soyadı, T.C kimlik numarası, doğum tarihi, doğum yeri, telefon numarası, adres, konum bilgisi, e posta adresi gibi kullanıcıyı tanımlaya yönelik tüm bilgiler, Gizlilik politikasında ‘’Kişisel Bilgiler’’ olarak anılacaktır.

Web sitemizi ziyaret ederken, kayıt olurken veya kullanırken bu Gizlilik Politikasını kabul etmiş sayılırsınız.

KİŞİSEL BİLGİLERİN PAYLAŞIMI

ustateklifi.com.tr, üyelere ait kişisel bilgileri ve bu kişisel bilgileri kullanarak elde ettiği yeni bilgileri yasal yükümlülüklerini yerine getirmek, hak ihlaline engel olmak ve şirket gelişimini sağlamak için aşağıda belirttiğimiz durumlar dâhilinde paylaşabilir.

•Kullanıcının güvenliğini sağlamak

•Teknik sorunları ortadan kaldırmak ve gerekli teknik desteği sağlamak

• Web sitesi ve onun mobil uygulamalarının senkronize şekilde çalışmasını sağlamak

•Yasaklı işlemlere veya hukuka aykırı faaliyetlere müdahale etmek

•Sitede ve onun mobil uygulamalarında oluşabilecek her türlü sorunun ve uyuşmazlıkların önüne geçmek •Üyelik sözleşmesinin maddelerini uygulamak

•Gizlilik Politikasının maddelerini uygulamak

•Sitenin üyeye sunduğu hizmetleri kişiselleştirmek ve geliştirmek

•Üye tarafından tercih edilen iletişim kanalları aracılığıyla üyeye çeşitli bilgiler vermek

•Elektronik posta, kısa mesaj ve mobil bildirimler aracılığıyla bilgi, reklam ve promosyon gibi tanıtım mailleri göndermek

•Kişisel bilgilerin doğruluğunu onaylamak amacıyla üçüncü kişiler ile paylaşmak

•Maddi ve manevi her türlü kanuni süreç içerisinde bulunmak

•Üye deneyimlerinin kişiselleştirmek

•Sektörel araştırmalar ve anketlere destek sağlamak

•Dolandırıcılıkları tespit etmek


www.ustateklifi.com üyelere ait kişisel bilgileri ve bu kişisel bilgileri kullanarak elde ettiği yeni bilgileri herhangi bir nedenle aşağıda belirttiğimiz fakat bunlar ile sınırlı olmamak kaydıyla çeşitli kurumlar veya üçüncü kişilerle paylaşılabilir.

•Gizlilik Politikası ve Üyelik Sözleşmesi’nde bulunan maddelerden herhangi birisini gerçekleştirmek üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları

•26751 sayılı Resmi Gazete’de 9 Ocak 2008 tarihinde yayımlanan Yönetmelik uyarınca bahsi geçen konu ile ilgili tüm ödeme kuruluşları

•Resmi makamlar •Kamu kurum ve kuruluşları

•Kargo şirketleri,

•Araştırma şirketleri

•Hukuk büroları

•Çağrı merkezleri

•Yazılım şirketleri

•Sosyal medya mecraları

•Ajanslar

•Basım sektöründeki şirketler

•Danışmanlık şirketleri


Gizlilik sizin hakkınızdır ve bir seçeneğiniz vardır

Bir müşteri olarak, bizimle paylaşmak istediğiniz bilgileri seçebilirsiniz. Tabii ki, sözleşmemizi yerine getirmek için bazı bilgilere ihtiyacımız var. Ancak, bu her zaman bize sunabileceğiniz tüm verileri gerektirmez.

IP numaraları: Sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve Web Sitesi'nde / Mobil Uygulamalarda çıkabilecek sorunların ivedilikle giderilebilmesi için, ustateklifi.com ve onun mobil uygulamaları, gerektiğinde kullanıcıların IP adresini tespit etmekte ve bunu kullanmaktadır. IP adresleri, kullanıcıları genel (anonim) bir şekilde tanımlamak ve kapsamlı demografik bilgi toplamak amacıyla da kullanılabilir.

ustateklifi.com tarafından talep edilen bilgiler veya kullanıcı tarafından sağlanan bilgiler veya Web Sitesi / Mobil Uygulama üzerinden yapılan işlemlerle ilgili bilgiler ustateklifi.com ve işbirliği içinde olduğu kişiler tarafından (kullanıcının kimliği ifşa edilmeden) anonim olarak çeşitli istatistiksel değerlendirmeler, veri tabanı oluşturma, kişiye özel paket / teklifler sunma ve pazar araştırmalarında kullanılabilir.

Başka sitelere bağlantı verilmesi: ustateklifi.com , Web Sitesi / Mobil Uygulama dahilinde başka sitelere link verebilir. ustateklifi.com , link vasıtasıyla erişilen sitelerin gizlilik uygulamaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

Banka / kredi kartı bilgileri: ustateklifi.com , veri iletiminde 128 bit şifreleme algoritması ile bilgi güvenliği sağlayan SSL sertifikası kullanmaktadır. Kullanıcıların banka / kredi kartı bilgileri yalnızca satın alma işlemi sırasında banka veya ödeme kuruluşu tarafından kullanılır ve hiçbir şekilde veri tabanında kayıtlı olarak tutulmaz.

Mobil cihazlara kaydedilen veriler: Kullanıcıların Web Sitesi / Mobil Uygulama dahilinde Üye olduktan sonra ekleyecekleri bilgiler, verilen siparişler, konum ve adres bilgileri , kullanım kolaylığı yaratması açısından kullanıcıların mobil cihazında yerel olarak Mobil Uygulama içinde de kaydedilebilmektedir.

Kullanıcı verilerinin açıklanabildiği durumlar: Kullanıcıya ait kişisel veriler, ad-soyad, adres, telefon numarası, e-posta adresi, Posta Kodu, Ülke, Şehir, İlçe, Mahalle, Enlem, boylam ve kullanıcıyı tanımlamaya yönelik her türlü bilgiyi içermektedir. ustateklifi.com.tr, işbu gizlilik politikasında aksi belirtilmedikçe kişisel verilerden herhangi birini ustateklifi.com.tr işbirliği içinde olduğu ve bağlı şirketler hariç diğer üçüncü kişilere açıklamayacaktır.

Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uyulmasının;

ustateklifi.com'un kullanıcılarla akdettiği sözleşmelerin gereklerinin yerine getirilmesi ve bunların uygulamaya konulmasının;

Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütümü amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesinin ve Kullanıcıların hakları veya güvenliklerini korumak için bilgi verilmesinin gerekli olduğu hallerdir. ustateklifi.com.tr, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Çerezler: tarayıcınıza gereksiz çerezleri engelleyen ek eklentiler yükleyebilirsiniz. Bunu yaparak, herhangi bir ilgi alanına dayalı reklam görmezsiniz.

Reklam: bizden haber bültenleri almak istemiyorsanız, istediğiniz zaman aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu durumda, size herhangi bir teklif gönderilmez.

Ayrıca istediğiniz zaman aşağıdaki hakları kullanabilirsiniz:

Erişim hakkı

Sizin hakkınızda hangi verileri sakladığımız ve bu verileri nasıl işlediğimiz hakkında bilgi alma hakkına sahipsiniz.

Düzeltme hakkı

Saklanan verilerin yanlış olduğunu fark ederseniz, her zaman düzeltmemizi isteyebilirsiniz.

Silme hakkı

Sizin hakkınızda sakladığımız verileri silmek için istediğiniz zaman bize ulaşabilirsiniz, info@ustateklifi.com

Haklarınızı kullanmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz info@ustateklifi.com

İşleme faaliyetlerimiz için hangi verileri işliyoruz

İletişim Bilgileri:

İsim, adres, telefon numarası, e-posta adresi, herhangi bir sosyal medyadan kimliğiniz (varsa).

Neden:

Bizimle iletişime geçerseniz, bu verileri toplarız, çünkü kiminle konuştuğumuzu ve ne hakkında konuştuğumuzu bilmemiz gerekir, böylece bizimle iletişime geçme nedeninizde size yardımcı olabiliriz. Bu, hayran sayfalarımızda sosyal medyada yorum bırakırsanız da geçerlidir. Bu verileri platformumuzdaki profil verilerinizle birleştirmiyoruz, ancak yine de sizi sosyal medya kimliğinizle tanımlayabiliriz.

Konum verileri: Adres, Posta Kodu, Şehir, Ülke, Boylam, Enlem

Neden:
Siparişlerinizi teslim edebilmek için bu verilere ihtiyacımız var. Teslimat adresinizi uygulamamız gibi diğer bağlantılı sistemlerimizde işleyebilmek ve adresinizi teslimatı yapacak işletmeler göstermek için otomatik olarak enlem ve boylam oluşturuyoruz.

Profil verileri (ana veriler):

İsim, e-posta adresi, şifre, telefon numarası, teslimat adresleri, ilgi alanları, demografik Neden:

Bu veriler, Hizmetlerimiz için kesinlikle ihtiyacımız olan ana verilerinizdir. Bir e-posta adresi / telefon numarası ve şifre olmadan bir profil oluşturamazsınız. Adınızla birlikte, bu ana verilerinizdir.

Cihaz bilgileri ve erişim verileri:

Cihaz kimliği, cihaz kimliği, işletim sistemi ve ilgili sürüm, erişim süresi, yapılandırma ayarları, İnternet bağlantısı bilgileri (IP adresi) , uygulamaların bir birleri ile iletişimi için, ses izinleri, konum izinleri, durum izinleri

Neden:

Her erişimde, bu bilgiler teknik nedenlerden dolayı tarafımızdan saklanır. Ayrıca, bu bilgilerin bazı bölümlerini şüpheli davranışları erken bir aşamada tespit etmek ve sorunları önlemek için kullanıyoruz.

Sipariş Bilgileri:

Sipariş geçmişi, seçilen restoranlar, faturalar, sipariş kimliği, sipariş yorumları, ödeme yöntemi bilgileri, teslimat adresi, başarılı siparişler ve iptal edilen siparişler

Neden:

Her sipariş verdiğinizde, bu bilgiler profilinize eklenecektir. Tüm bu bilgileri profilinizde istediğiniz zaman görüntüleyebilirsiniz. Bu bilgiler size kendi ilgi alanlarınız ve önceki siparişleriniz hakkında genel bir fikir vermelidir. Aynı bilgileri hizmetlerimizi geliştirmek için de kullanacağız. Ayrıca, bir silme talebinde bulunduğunuzda veya profiliniz etkin olmadığında, hizmetlerimizi optimize etmek için bu bilgileri anonim bir biçimde kullanmaya devam etmek için bu bilgileri anonimleştireceğiz.

İletişim verileri

İsim, e-posta adresi, telefon numarası, cihaz kimliği

Neden:

Bizden bir bülten, SMS veya uygulama içi push bildirimi almak istiyorsanız, size mesaj göndermek için belirli bilgilere ihtiyacımız var. Size "Hey sen" ile hitap etmek yerine, adınızla size hitap etmek için daha müşteri dostu olmak istiyoruz. Bu kişisel bilgi kategorisi, örneğin bir ürün teslim edilemiyorsa ve bunun yerine size bir alternatif sunmak istiyorsak, sizinle iletişim kurmak için de kullanılır.

Teslimat bilgileri:

Adı, teslimat adresi, telefon numarası, sipariş KİMLİĞİ

Neden:

Veri minimizasyonu ilkesine uygun olarak, sadece kuryelere ve restoranlarımıza siparişinizi hazırlamak ve teslim etmek için ihtiyaç duydukları bilgileri sağlıyoruz.

Verileri hangi amaçlarla işliyoruz

Kişisel verilerinizi yalnızca katı yasal gerekliliklere uygun olarak işliyoruz. Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin tüm ilkelerin dikkate alınmasına özellikle dikkat ediyoruz. Bu nedenle, verilerinizi yalnızca yasal olduğu ve makul bir şekilde işlenmesini bekleyebileceğiniz durumlarda işleriz.

HESAP OLUŞTURMA, SSO KAYDI, PROFİLİNİZİN YÖNETİMİ

Size hizmetlerimizi sunabilmek için kişisel verilerinizin işlenmesi çok önemlidir. Bu verilerin çoğunu bize ve platformlarımızı kullanırken otomatik olarak topladığımız verilerin diğer bölümlerine iletirsiniz. Yine de, mümkün olduğu kadar az veri miktarını tutmak için çaba sarf ediyoruz. Sadece sözleşme yükümlülüklerimizi yerine getirmek için ihtiyaç duyduğumuz gerekli verileri bizimle paylaşarak bize yardımcı olabilirsiniz.

Hesap oluşturma

Bir müşteri hesabı oluştururken, ana verilerinizi girmeniz istenecektir. Bu veriler olmadan bir müşteri profili oluşturamadığımız için bu kesinlikle gereklidir. E-posta adresiniz ve telefon numaranız özellikle önemlidir, çünkü bir dahaki sefere tekrar giriş yapmak istediğinizde sizi sistemimizde tanımlamak için bu bilgileri kullanabiliriz. Ayrıca, şifrenizi dikkatli bir şekilde seçmenizi rica ediyoruz. Aynı şifreyi birden çok web sitesinde kullanmayın. Şifreniz ayrıca en az 8 karakter uzunluğunda, en az bir küçük harf, bir büyük harf, bir özel karakter olmalıdır (!?# , % & vb.) ve bir rakam. Lütfen şifrenizi veya e-posta adresinizi başka biriyle paylaşmayın.